Få det beste ut av din søknad

Hva slags tall du presenterer i søknaden din avgjør derfor hvor mye du kan få i lån. Du bør derfor se litt igjennom din privatøkonomi før du søker slik at kan få det meste ut av søknaden. Har du et par små kredittkort med noen kroner på bør du betale ned disse kredittkortene helt. Saml gjerne gjeld på et sted slik at du heller har et kredittkort med 100.000 kroner enn å ha 5 kort med 20.000 kroner hver. Det viser litt mer kontroll.

Forbrukslån som egenkapital for huskjøp

Har du dårlig inntekt kan det være smart å ta seg en deltidsjobb. Det skader ikke å jobbe litt ekstra da det ofte er mye tid i døgnet allerede. Leier du et hus kan det være smart å kjøpe seg et hus. Ønsker du å bruke forbrukslånet på å skaffe egenkapitalen du trenger for å kjøpe huset bør du først ta deg en tur i banken for å søke på huslån.

Søk på huslån først. Når du får innvilget huslånet med en ramme på beløpet de gir forteller de deg også hvor mye penger du må stille med selv. Etter rammen er gitt kan du gå til en annen bank eller låneformidler å søke om forbrukslån der etterpå. Det er viktig at du følger rekkefølgen med først å søke på huslån for deretter å søke på forbrukslån. Da har du plutselig begge deler og du er klar til å finne det huset som passer deg best. Bruk tid og ikke stress.